Lobby pentru mariajul în trei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La început a fost căsătoria tradiţională – între un bărbat şi o femeie. Apoi, a apărut mariajul între persoane de acelaşi sex. Acum, există o mişcare care cere combinarea celor două tipuri.

 Rezultatul ar fi „triada“ sau căsătoria între trei persoane, notează site-ul thedailybeast.com.

Asociaţia World Polyamory continuă o campanie demarată pentru legalizarea acestui tip de mariaj. Organizaţia este condusă de Sa­sha Lessin, în vârstă de 68 de ani, o lesbiană care în 2000 s-a căsătorit legal cu partenera ei de viaţă  - Janet, acum în vârstă de 55 de ani.

În urmă cu un an şi jumătate, cele două au decis să se „căsătorească“ printr-o ceremonie specială cu Shivaya, un bărbat trecut de 60 de ani. „Vreau să mergem pe stradă de mână, să ne arătăm relaţia“, a declarat Sasha Lessin, adăugând că doreşte, totodată, ca toţi trei să beneficieze de aceleaşi drepturi precum celelalte familii.

Potrivit directorului executiv al organizaţiei Lovin More din Loveland, Colorado, în SUA trăiesc în triade circa 12.500 de persoane. Ellin susţine că mariajele în trei nu au la bază sexul cu parteneri multipli. Fiecare persoană implicată trebuie să aibă relaţii complete cu celelalte două.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite