La ce ar renunţa microbiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii înfocaţi ai fotbalului îşi doresc din tot sufletul ca ţara lor să fie cea care câştigă Cupa Mondială. Dar la ce ar fi dispuşi să renunţe pentru a-şi vedea visul împlinit?

Potrivit un sondaj făcut timp de o săptămână în rândul a 20.000 de persoane, 51% din microbişti s-au declarat dispuşi să renunţe la mâncare timp de şapte zile, relevă Reuters.

Totodată, peste 40% au afirmat că, pentru a-şi vedea această dorinţă transformată în realitate, ar renunţa să mai aibă întâlniri amoroase timp de un an. 7% au mers chiar mai departe. Pentru ca ţara lor să câştige titlul, ar renunţa la locul de muncă. Ceilalţi, mai puţini, ce-i drept, ar fi dispuşi să renunţe chiar la o parte
a corpului lor.

Sondajul a fost făcut de compania americană VIP Communications Inc, în perspectiva competiţiei din vară din Africa de Sud, la care vor participa 32 de ţări. Rezultatele au arătat, însă, că lucrurile la care ar renunţa microbiştii diferă mult în funcţie de naţionalitate.

Dacă 93% din britanici ar fi dispuşi să nu mănânce timp de o săptămână, 70% din italieni ar fi în stare să rămână fără slujbă. Americanii ar renunţa mai degrabă la locuinţe, iar sud-coreenii la dragostea vieţii lor. În schimb, slovacii nu prea sunt dispuşi la sacrificii, numai 3% declarându-se dispuşi să renunţe la ceva pentru naţionala lor de fotbal.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite