Kiefer Sutherland: „Sunt plătit prea mult“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul a mărturisit într-un interviu că nu merită milioanele pe care le câştigă cu profesia sa. Vedeta serialului „24” crede că nu numai el, ci toţi actorii de la Hollywood sunt

Actorul a mărturisit într-un interviu că nu merită milioanele pe care le câştigă cu profesia sa. Vedeta serialului „24” crede că nu numai el, ci toţi actorii de la Hollywood sunt plătiţi exorbitant de mult pentru ceea ce fac efectiv „la serviciu”.

În schimb, Kiefer spune că acei lucrători la serviciile de urgenţă – poliţiştii, pompierii sau doctorii de ambulanţă – ar merita mult mai mulţi bani decât primesc efectiv.

„Genul de bani generaţi de industria entertainmentului a ajuns la proporţii exagerate. Admiraţia pe care o primesc actorii de la oameni este, de asemenea, mult prea mare. Medicii sunt de fapt vedetele societăţii – oameni ca bunicul meu, care era responsabil de sistemul de sănătate din Canada – dar şi profesorii, pompierii şi ofiţerii de poliţie”.

Kiefer este unul dintre cel mai bine plătiţi actori din televiziune. Potrivit unui top realizat de revista „Forbes” în 2007, Sutherland a câştigat 22 de milioane de dolari.

image

Medicii sunt de fapt vedetele societăţii, dar şi profesorii, pompierii şi ofiţerii de poliţie

image


 Kiefer Sutherland,
actor

„24“, în fiecare vineri!

Puteţi achiziţiona câte două episoade din serialul de succes „24“, în fiecare vineri, împreună cu ziarul „Adevărul“

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite