Kate Middleton poartă haine pe care le are din 2007

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi atenţia întregii lumi este asupra sa, ducesa de Cambridge, Catherine Middleton, rămâne la fel de modestă ca şi atunci când era o fată obişnuită.

După lecţia pe care i-a dat-o lui Michelle Obama, purtând o rochie de 200 euro, Kate surprinde din nou. Este drept, la următoarea sa apariţie s-a făcut remarcată prin rochia de 4.250 de lire sterline, însă ducesa nu profită deloc de titlul pe care îl poartă.

Aceasta a îmbrăcat la slujba religioasă ţinută în cinstea împlinirii vârstei de 90 de ani a Prinţului Philip, duce de Edinburgh, acelaşi costum pe care l-a purtat la o nuntă, în anul 2009, potrivit The Telegraph.



Pentru a face câteva schimbări faţă de ţinuta de la nunta prietenilor săi Nicolas van Cutsem şi Alice Hadden-Paton, Kate a ales o pălărie şi o bluză bleu şi pantofi crem.

Sâmbătă a participat la nunta altor prieteni apropiaţi, Sam Waley-Cohen şi Annabel Ballin, în aceeaşi rochie în care a fost fotografiată în 2007, în timp ce ieşea din clubul Boujis din Londra.

De asemenea, la această nuntă a purtat aceeaşi pălărie neagră cu care a apărut în balconul de la Palatul Buckingham la aniversarea oficială a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite