Karaoke, cea mai enervantă invenţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aparatele de karaoke nu ar fi trebuit inventate, sunt de părere cei mai mulţi dintre britanicii care au participat la un studiu guvernamental citat de „The Telegraph”. Aproape un sfert

Aparatele de karaoke nu ar fi trebuit inventate, sunt de părere cei mai mulţi dintre britanicii care au participat la un studiu guvernamental citat de „The Telegraph”.

Aproape un sfert dintre cei 2.500 de adulţi chestionaţi au spus că cea mai enervantă invenţie este aparatul de karaoke, urmată de canalele de televiziune dedicate exlusiv sportului, consolele pentru jocuri video, telefoanele mobile şi ceasurile cu alarmă.

Karaoke a fost creat în 1971 de un muzician japonez, Inoue Daisuke, care nu şi-a omologat însă niciodată invenţia – o combinaţie între un casetofon de maşină, o cutie pentru monede şi un amplificator, greşeală care l-a costat peste 100 de milioane de euro.

Inventatorul Rob Law crede însă că poziţia fruntaşă pe care o ocupă aparatele de karaoke este, de fapt, un compliment.  „Dacă ne uităm pe lista de invenţii enervante, cele mai multe au devenit extrem de populare.

Dacă ai creat un produs care a devenit atât de popular încât te poate scoate din sărite, atunci o să rămâi în istorie ca un inventator destul de capabil”, crede Law.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite