„Jessica Alba m-a salvat de la bisturiu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 21 de ani a fost la un pas de a face o operaţie estetică menită s-o transforme într-o sosie a actriței hollywoodiene. Chinezoiaca Xiaoqing îşi dorea să-i facă iubitului său pe plac: să arate precum starul de la Hollywood Jessica Alba.

Pentru a nu-şi pune relaţia în pericol, Xiaoqing a decis, la începutul acestui an, să recurgă la o intervenţie chirurgicală menită s-o transforme total. Admiraţia iubitului său pentru Jessica Alba o punea pe Xiaoqing în situaţii mai puţin obişnuite.

Bărbatul îi adusese o perucă blondă şi insista s-o poarte de fiecare dată când ieşea din casă şi îi cerea să se machieze precum vedeta din filmul „Oraşul păcatelor", notează agenţia Rex. Tânăra, a cărei poveste a ajuns în presa din China, a primit însă o lovitură dură. Deşi era dispusă să se supună unor intervenţii chirurgicale deloc uşoare, iubitul a părăsit-o.

„A dispărut fără urmă la 14 februarie, de Anul Nou chinezesc, sărbătorit în aceeaşi zi cu Sfântul Valentin. L-am căutat multă vreme, dar nu l-am găsit", povesteşte Xiaoqing, adăugând că este de părere că acesta n-a suportat atenţia acordate de mass-media.

Deşi mama ei s-a declarat împotriva unei operaţii care s-o schimbe total, iar tânărul dispăruse, fata nu renunţase la ideea de a-i îndeplini acestuia visul.  Povestea fetei dispuse să-şi sacrifice înfăţişarea de dragul toanelor unui bărbat a ajuns şi la urechile vedetei de la Hollywood,care a ţinut să-i dea un sfat, relatează „The Huffington Post".

Cuvintele magice

„Eu cred că nu ar trebui să te transformi. Dacă cineva te iubeşte cu adevărat, te iubeşte indiferent de modul în care arăţi", a afirmat vedeta.

Xiaoqing a renunţat la ideea de a recurge la operaţii estetice. „Aceste cuvinte au jucat un rol foarte important în decizia pe care am
luat-o în final. Simt că sunt iubită de multe persoane şi am ajuns la concluzia că nu trăiesc pentru un singur om", a afirmat fără reţineri Xiaoqing. 

"Eu cred că nu ar trebui să te transformi. Dacă cineva te iubeşte cu adevărat, te iubeşte indiferent de modul în care arăţi."
Jessica Alba
actriţă

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite