FOTO/VIDEO O româncă a câştigat locul doi la “European Fashion Award 2011”, cu o “rochie Origami”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din 84 de studenţi instruţi în 46 de universităţi din 17 ţări europene, Ioana Ciolacu Miron, studentă la Universitatea de Arte din Bucureşti, a câştigat premiul al II-lea în cadrul competiţiei "European Fashion Award - FASH 2011".

Ediţia din acesta an a competiţiei desfăşurate săptămâna trecută, la Munchen, în Germania, a fost intitulată "Attention please!?" ("Atenţie, vă rog!?"). Concursul a fost împărţit în două secţiuni, una dedicată studenţilor la Arte şi alta celor care au absolvit deja studiile.

Românca studentă la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti a câştigat premiul al II-lea, la categoria "Studenţi", pentru colecţia "Muna", relatează HotNews. Conceptul de bază al colecţiei este oul, care în finlandeză se traduce "muna", văzut ca un simbol al formei perfecte.

Ţinuta pentru care Ioana Ciolacu Miron a fost premiată la Munchen a fost realizată dintr-o singură fâşie de material împăturită după regulile Origami.

Primul loc la categoria "Studenţi" a fost câştigat de Stephanie Hocker, pentru colectia "Surreale Momente", ţinuta ei având ca sursă de inspiraţie o imagine puzzle numită anamorfoză.

Vezi FOTO cu ţinuta Origami şi VIDEO-interviu cu Ioana Ciolacu Miron

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite