Inventatorul sutienului vibrator anti-cancer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu 125 de invenţii brevetate şi medaliate, numele lui Ioan Davidoni a fost rostit la nivel internaţional după ce acesta a dovedit utilitatea ideilor sale revoluţionare. Sutienul vibrator, ecranul antiradiaţie, branţul antistres, îngrăşământul magnetic, amplificatorul cuantic, masca magnetică sunt doar câteva dintre creaţiile lui.

Ioan Davidoni (62 de ani) are o datorie de 50.000 de lei la bănci, bani pe care i-a investit fără regrete în ideile sale, chiar dacă acestea nu îi aduc un profit uriaş. El a realizat ecranul antiradiaţie, branţul antistres sau sutienul vibrator chiar în apartamentul său închiriat, din Timişoara.

Timişoreanul cu 125 de invenţii brevetate

Sănătatea porneşte de la sâni

O invenţie a lui Ioan Davidoni, sutienul cu vibraţii, care previne cancerul, a trezit curiozitatea doamnelor din întreaga lume. „Este un fapt cunoscut că o tumoare apare din cauza unor blocaje şi se ştie că aceste blocaje, oprind mişcarea liberă a particulelor, fac ca celulele să nu mai primească hrană. Sutienul reuşeşte să le deblocheze tocmai datorită vibraţiilor", a spus inventatorul.

Produsul a fost realizat în 2000, înregistrat la OSIM în acelaşi an şi medaliat la Budapesta, cu argint, în 2004. Sutienul vibrează la simpla apăsare a unui buton, pe baza unei baterii. „Se foloseşte strict profilactic, câte jumătate de oră pe zi", a explicat timişoreanul. Ioan Davidoni comercializează prin propria firmă doar aproximativ 100 de sutiene la două luni, cu 40 de lei bucata, în timp ce ideea lui aduce milioane de euro unor companii din afară, fiind apreciată chiar şi de vedete internaţionale.

„Există un paradox. Dacă nu participi la târguri internaţionale nu te cunoaşte lumea. Dacă participi, ai cele mai mari şanse ca ideile să-ţi fie furate", a spus Ciprian Davidoni, fiul inventatorului, care se ocupă de promovarea produselor tatălui său.  Inventatorul timişorean spune că principala problemă în România este reticenţa la nou a oamenilor. „În ultimii 20 de ani, câştigul altora de pe urma produselor inventate de mine a trecut de 60 de miliarde de euro, chiar dacă le-au fost aduse îmbunătăţiri. Statul român nu a făcut niciun profit", a calculat timişoreanul.

Idei duse până la capăt

O altă creaţie uluitoare a lui Ioan Davidoni este amplificatorul cuantic. Conform unor teste realizate pe maşini, prin montarea a patru module pe motorul autoturismului, consumul de combustibil poate fi redus cu 20%. Un set de module costă 400 de lei şi investiţia este recuperată la aproximativ 2.000 de kilometri.

„În spate stă o viaţă de trudă şi căutare, informare şi pasiune. În rest, fac ce îmi propun în doar câteva ore. În clipa în care a apărut firul roşu o fac, pentru că nu am linişte dacă nu o să termin", a mărturisit timişoreanul.

Şi Jennifer Aniston l-a încercat



Invitată în emisiunea lui Ellen DeGeneres pentru a-şi promova noul film, „Just Go With It", actriţa Jennifer Aniston a probat un sutien high tech, care vibrează, pe care gazda îl prezentase înainte telespectatorilor. „Parcă sunt mulsă", i-a spus Aniston lui DeGeneres după ce a probat sutienul.

"În ultimii 20 de ani, câştigul altora pe produsele inventate de mine a trecut de 60 de miliarde de euro."
Ioan Davidoni inventator

image
image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite