Întinerire prin propria grăsime!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă procedură medicală te poate întineri chiar şi cu 15 ani. Procedurile clasice de chirurgie plastică erau considerate, până de curând, metode tipice în lupta cu anii pentru starurile de la Hollywood.

Printre cele mai întâlnite metode figurau liftingul facial şi blefaroplastia (procedura de chirurgie plastică prin care se îndepărtează excesul de tegument şi grăsime care formează “pungile” şi ridurile pleoapelor).

Acum, însă, vedetele apelează tot mai des la New Cosmetic Surgery pentru a-şi întineri aspectul feţei şi al corpului, notează Mediafax. În acest mod, schimbările provocate de îmbătrânire sunt tratate prin folosirea propriei grăsimi, îmbogăţită cu ajutorul celulelor stem.

Reţetă pentru Hollywood

“Feţele întinerite ale starurilor hollywoodiene trecute de prima tinereţe sunt exemple perfecte pentru a vedea cum funcţionează întinerirea cu ajutorul propriei grăsimi”, a afirmat doctorul Karl-Georg Heinrich din Viena, specialist în chirurgie plastică.

Tratamentul face posibilă întinerirea feţei fără a se apela la bisturiu şi la silicon. Metoda reprezintă o procedură de lungă durată şi în reconstrucţia sânilor. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite