Internetul, mai important decât sexul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă ar fi puse în faţa unei alegeri, femeile ar prefera să renunţe la sex timp de o lună, decât la somn sau la folosirea internetului. Potrivit unei cercetări realizate în SUA, atât femeile cât şi bărbaţii care au fost puşi să aleagă trei dintre activităţile zilnice fără de care nu ar putea rezista cred că sexul nu este o prioritate.

În timp ce femeile au identificat somnul, internetul şi duşul zilnic ca fiind lucruri necesare, bărbaţii spun că ar renunţa la duş în favoarea sexului, scrie „The Daily Mail".

Cercetarea s-a bazat pe un chestionar online la care au răspuns femei şi bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 54 de ani şi care a testat felul în care bărbaţii şi femeile din Statele Unite folosesc ultimele gadgeturi şi reţelele sociale. Concluzia studiului a fost că femeile încep să îi întreacă pe bărbaţi în privinţa utilizării noilor tehniologii. Astfel, 54 % din femei deţin un telefon de ultimă generaţie, spre deosebire de 46 % din bărbaţi. Ideea că bărbaţii se joacă mai mult este, de asemenea, contrazisă. 67 % din bărbaţi deţin o aplicaţie pentru un joc pe mobil, faţă de trei sferturi dintre femei.

Dependente de reţele sociale

Legătura strânsă pe care o au femeile cu tehnologia este confirmată şi de faptul că 75 % din ele consideră eronată afirmaţia conform căreia bărbaţii se descurcă mai bine cu noile tehnologii decât ele.  În privinţa reţelelor sociale, femeile obişnuiesc să-şi verifice profilul de cel puţin patru ori pe zi şi folosesc internetul mai mult de trei ore pe zi, pentru activităţi care nu sunt legate de muncă.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite