„Înot sincron“ la birou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva rusoaice care lucrează într-o firmă de arhitectură au devenit rapid vedete pe internet. Tinerele frumoase şi cu picioare lungi au vrut să câştige o competiţie pe teme olimpice organizată de site-ul Affect.ru, relatează publicaţia britanică “The Sun”.

Convinse că au şanse să intre în posesia premiului cel mare, în valoare de aproape 5.000 de dolari, fetele s-au gândit să filmeze un videoclip în care să facă un exerciţiu asemănător celor specifice probelor de înot sincron. Numai că acesta nu a fost executat într-o piscină, ci chiar la birou.

Clipul, filmat în secret, în timpul unei pauze de masă, s-a dovedit un real succes, surclasând de la distanţă celelalte postări ale participanţilor. “Suntem toate pline de energie şi am fost foarte entuziasmate de idee”, a declarat Mosha Dugina, una dintre protagoniste.

“Mai tot timpul stăm la birou şi toată lumea ne vede doar partea superioară a trupului”, a continuat aceasta, adăugând că toate fetele s-au bucurat că au putut să-şi arate picioarele lungi şi frumoase.

Ilya Korneev, care s-a ocupat de organizarea competiţiei, a afirmat că ultilizatorii de internet din Rusia au fost pur şi simplu fascinaţi de exerciţiul tinerelor. “Credeam că nebunia s-a terminat, dar fetele au avut un real succes când clipul lor a ajuns în Europa”, a spus Korneev. În numai câteva săptămâni, filmuleţul a atras peste un milion de vizitatori. 

Videoclipul il puteţi vedea aici.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite