“Înfrumuseţare” cu ulei de bucătărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Coreea de Nord, obsedată de operaţiile estetice, a ajuns de nerecunoscut după ce şi-a injectat în faţă ulei de bucătărie. Hang Mioku (48 de ani) a suferit prima intervenţie

O femeie din Coreea de Nord, obsedată de operaţiile estetice, a ajuns de nerecunoscut după ce şi-a injectat în faţă ulei de bucătărie. Hang Mioku (48 de ani) a suferit prima intervenţie chirurgicală la 28 de ani, relevă “The Daily Telegraph”.

Prinsă în mrejele acestor proceduri, femeia s-a mutat în Japonia, unde a mai recurs la câteva astfel de operaţii, în special la faţă. Înfăţişarea ei a avut de suferit din cauza numărului mare de intervenţii, iar chirurgii au refuzat să o mai opereze, explicându-i că ar trebui să consulte un psiholog pentru a scăpa de această obsesie.

Femeia s-a întors în Coreea, unde a găsit un medic dispus să o trateze cu injecţii de silicon. Acesta i-a dat chiar o seringă cu silicon pentru ca ea să şi-l injecteze singură. Când rezervele s-au terminat, femeia şi-a injectat în faţă ulei pentru gătit. Faţa i-a crescut enorm în dimensiuni, iar aspectul său este grotesc, deşi a fost supusă unor noi operaţii care să o readucă la normal.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite