Îndrumar pentru „văduvele“ fotbalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionatul Mondial de Fotbal lasă în această perioadă multe femei „văduve“. Sarah Abell, specialist în relaţiile de cuplu, contactat de „The Daily Mail“, are câteva sfaturi pentru femeile ignorate de parteneri din cauza meciurilor transmise în direct de televiziunile din întreaga lume.

Aminteşte-ţi că durează doar o lună, o dată la patru ani sau, dacă partenerul este la fel de împătimit şi după Campionatul European de Fotbal, o dată la doi ani.

Analizează calendarul Cupei Mondiale împreună cu partenerul şi află care sunt meciurile la care vrea să se uite. În timpul acestora îţi poţi plănui activităţi care-ţi fac plăcere.

Atunci când se joacă un meci important pentru el, nu accepta nicio invitaţie la nuntă, botez sau la orice altă petrecere decât dacă ar exista garanţia că va exista un televizor cu ecran mare, bere la discreţie şi timp suficient pentru ca el să urmărească meciul. În zilele fără meciuri, programează activităţi distractive pentru cuplu sau cere-i să se ocupe de sarcinile casnice.

Dacă urmăreşti un meci cu partenerul, evită să deschizi discuţii în timpul jocului.

Dacă nu înţelegi o regulă anume din joc, de pildă cea a ofsaidului, cere explicaţii înainte sau după meci, niciodată în timpul jocului!

Asigură-te că frigiderul e ticsit cu băutura şi gustările lui preferate.

Sugerează-i partenerului să vadă meciurile în compania unor prieteni pe care nu-i placi. Aşa eviţi să-i mai vezi foarte curând.

Dacă echipa preferată pierde, nu aduce în discuţie subiecte ofensatoare sau sensibile.

Dacă reuşeşti să respecţi toate aceste lucruri, atunci vei câştiga admiraţia şi respectul partenerului. Dacă eforturile nu sunt apreciate, atunci ar fi mai bine să-i arăţi cartonaşul roşu sau să-ţi planifici o lungă excursie pentru vara lui 2014, când va avea loc următorul campionat mondial. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite