Încuietoarea care nu poate fi spartă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român stabilit în Franţa de 25 de ani a brevetat încuietoarea care nu poate fi spartă. Gheorghe Cristea, în vârstă de 58 de ani,  s-a îndatorat pentru a-şi înregistra ideile, iar

Un român stabilit în Franţa de 25 de ani a brevetat încuietoarea care nu poate fi spartă. Gheorghe Cristea, în vârstă de 58 de ani,  s-a îndatorat pentru a-şi înregistra ideile, iar acum caută investitori interesaţi de invenţia sa. „Cred că prin firma mea am adus o mare contribuţie ţării care m-a primit.

Am depus două brevete: unul pentru încuietoarea inviolabilă, altul pentru o bornă împotriva staţionării maşinilor. Nu am ezitat să mă îndatorez pentru aceasta. Un brevet este foarte scump, costă 35.000 de euro”, a spus Gheorghe Cristea, citat de portalul de ştiri francez LaDepeche.fr . Până în prezent, inventatorul român nu a dus lipsă de clienţi.

“Mulţi clienţi mari s-au arătat interesaţi de această încuietoare inviolabilă, mai ales autorităţile locale care vor să-şi protejeze stâlpii de iluminat împotriva hoţilor de cupru. Aceste borne care pot fi ascunse au fost cumpărate de mai multe magazine Leclerc şi Carrefour din regiune“, a mai declarat inventatorul.Chiar şi aşa, acesta afirmă că e greu să găsească investitori pe timp de criză. Tot ce-i rămâne de făcut este să împrumute  încă 100.000 de euro care să-i ajungă pentru maşinăriile necesare, dar şi pentru salariile a doi muncitori şi un vânzător.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite