Hainele care ne slăbesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asocierea textile-cosmetice a dus la realizarea unor articole care ne remodelează şoldurile, talia şi coapsele fără niciun efort suplimentar Vestimentaţia cosmetico-medicală reprezintă

Asocierea textile-cosmetice a dus la realizarea unor articole care ne remodelează şoldurile, talia şi coapsele fără niciun efort suplimentar

Vestimentaţia cosmetico-medicală reprezintă cel mai nou trend în materie de slăbit. Este vorba despre o nouă tehnologie atestată în Uniunea Europeană, care asociază textilele cu cosmeticele în vederea diminuării rotunjimilor corporale.

Principiul de acţiune este unul simplu: miliarde de microcapsule conţinute în soluţia cosmetică sunt impregnate în materialul textil şi, prin simpla interacţiune a acestuia cu pielea, sunt eliberaţi compuşii activi ce conferă corpului hidratare şi tonifiere.

O nouă gamă de vestimentaţie pentru slăbit, Lytess, care reprezintă o tehnologie revoluţionară în domeniul remodelării corporale, a fost lansată ieri şi în România, de către compania Onixxa. Este vorba despre o serie de articole (colanţi şi corsari) care conţin o substanţă cosmetică ce se eliberează şi acţionează în timp îndelungat pe diverse suprafeţe ale corpului, în special la nivelul epidermei.

Articolele, purtate 28 de zile

Purtarea acestor produse, timp de 28 de zile contribuie la corectarea siluetei, dar şi la hidratarea şi tonifierea corpului. Potrivit specialiştilor, microcapsulele conţinute în soluţia cosmetică se sparg în timp ce mergem sau facem gimnastică, prin frecarea ţesăturii de piele.

Microcapsulele cosmetice sunt pe bază de copaïba (hrăneşte ţesuturile în adâncime), flavenger (antiinflamator şi antioxidant), cofeină (mobilizează grăsimile), unt de mango (protector pentru o piele suplă şi catifelată), rodisterol (activează eliberarea grăsimilor), răşină de elemi şi migdală (tonifică şi hidratează).

Potrivit reprezentantului companiei producătoare, Nicolas Bouron, testele clinice susţin calităţile produsului, demonstrând faptul că această gamă de cosmetotextile este una eficientă, cu rezultate sigure şi de durată. În urma testelor, s-a observat o diminuare semnificativă a surplusului de grăsime de pe abdomen, talie şi copse cu până la 2,4 cm, respectiv 3,1 cm.

Testele au fost făcute pe un eşantion de 30 de femei care au purtat aceste articole cinci zile pe săptămână. Produsele Lytess sunt concepute pentru a fi eficiente pe parcursul unui întreg ciclu de îngrijire sau în medie pentru 20 de spălări la maşina automată.

Procedeul industrial de fixare a microcapsulelor este o realizarea tehnologică certificată, care garantează eficacitatea substanţelor active. Deoarece materialul textil este lipsit de cusături, el se mulează pe piele, putând fi purtat cu discreţie pe sub fustă sau pantaloni.

"Lansând această gamă, ne-am gândit în primul rând la nevoia eternă a femeilor de a avea un trup frumos şi sănătos şi de a fi mulţumite de ele însele", a spus Dorin Catană, director general al lanţului de farmacii Centrofarm, care comercializează în exclusivitate aceste produse. Costurile colanţilor şi corsarilor cu efect de slăbire, corectori sau cu micromasaj pentru efect anticelulitic variază între 15 şi 30 de euro bucata.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite