Haina militară îl face pe om

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Îmbrăcămintea nemţească purtată de soldaţi şi de aviatori ţine la distanţă frigul. Dacă vreţi să păstraţi toată iarna spiritul paradelor militare de azi, cheltuiala nu e mare: o ţinută completă pentru iarnă costă aproximativ 500 de lei.

Frigul a transformat hainele concepute de Mil-tec pentru soldaţii din trupele NATO în „vedetele” centrelor comerciale. De la hainele scurte îmblănite pentru piloţi, de la jachete purtate de jandarmi sau militari până la geci mai potrivite peisajului urban, îmbrăcămintea militară are succes la clienţii care caută confortul şi calitatea germană la un preţ accesibil.

Cel mai bine se vând hanoracele tip „polar”, jachetele şi vestele, ne-a declarat reprezentantul pe vânzări online al magazinului „Military Shop” din Capitală. Aceleaşi articole sunt la mare căutare şi în standul-magazin  TELGAB COM din Pavilionul H, unde jachetele cu două feţe, cele de aviator şi gecile fabricate pentru jandarmi sunt cele mai apreciate de clienţi.

„Se dau pentru că sunt călduroase şi comode”, ne-au declarat proprietarii prăvăliei. Preţul unei jachete de pilot de la Mil-tec costă aici de la 190 de lei - modelul cu două feţe -  la 200 de lei - modelul clasic. Acelaşi tip de jachete se pot găsi şi la cele două magazinele „Khaki Army Shop”, din străzile Şelari şi Iacob Negruzzi, unde preţul variază între 147 de lei şi 322 de lei. Pentru cei care aleg să înfrunte frigul cu un alt model de jachetă de aviator, de la magazinul „Military Shop” din şoseaua Ştefan cel Mare, preţul acesteia e de 237,39 de lei. 

Cel mai bun preţ

Pentru un hanorac tip camuflaj, clienţii magazinului Khaki vor plăti între 112 şi 120 de lei, cei care aleg să cumpere de la magazinul din Ştefan cel Mare vor da între 78 de lei şi 238 de lei, iar clienţii standului din Pavilionul H, 65 de lei.

Aici, tricourile şi bluzele cu mânecă lungă se găsesc la 50 de lei, iar pantalonii tip camuflaj costă între 100 şi 155 de lei. Un alt accesoriu util celor care se plimbă cu scuterul sau cu ATV-ul sunt ochelarii de pilot, de 150 de lei, care pot fi purtaţi şi împreună cu căciula sau casca.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite