VIDEO Mii de persoane vor ca cel mai renumit vagabond al unui oraş britanic să poarte flacăra olimpică în 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un vagabond din Bournemouth are peste 4.500 de suporteri online. Trecătorii care îl cunosc pe Gordon Roberts s-au reunit pe Facebook unde au creat  un grup prin care cer ca vagabondul să fie cel care va purta renumita torţă a Jocurilor Olimpice de la Londra, de anul viitor.

Gordon Roberts, în vârstă de 82 de ani, şi-a petrecut ultimii 20 de ani cutreierând străzile oraşului Bournemouth. S-a făcut cunoscut prin faptul că ştia ora exactă, deşi nu avea niciodată ceas.

Roberts a atras simpatia trecătorilor, mulţi dintre ei internauţi ai reţelei de socializare Facebook. Peste 4.500 de persoane vor ca el să poarte flacăra olimpică de la Jocurile de la Londra din 2012.

Suporterii s-au reunit pe Facebook şi vor să-l nominalizeze la Comisia de Organizare a Jocurilor Olimpice de la Londra (LOCOG). 4.500 de persoane îl consideră candidatul perfect pentru a purta vestita torţă, fiind descris ca un "membru inspiraţional al comunităţii" din Bournemouth.

image

Campania a fost lansată de doi britanici, Jade Reynolds şi Looby Ratcliffe, în vârstă de 21 şi, respectiv, 20 de ani, originari din oraşul Poole, relatează "The Daily Mail".

"Gordon este cel mai cumsecade şi nevinovat om pe care l-aş fi putut cunoaşte vreodată. Este un om excepţional - întotdeauna are o vorbă bună să îţi spună şi toţi sunt încântaţi să-l vadă", a spus Jade.

"Aşadar, când am văzut reclama de campanie pentru numirea eroului local care să poarte torţa olimpică m-am gândit de îndată la el", a adăugat Jade.

Dar campania online lansată pe Facebook de Reynolds şi Ratcliffe nu este singura. Gordon are deja peste 20 de grupuri de fani pe reţeaua de socializare, create sub denumirile:  "Îl iubesc pe vagabondul Gordon" şi "Cât de ceasul, Gordon?".

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite