„Genţi-embrion“ pentru ţinute feminine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunt lucrate din catifea, tafta şi fâş şi sunt numai bune de „agăţat” pe umăr. Mai bine mergeţi singuri să le vedeţi, să le admiraţi, iar dacă vă plac, să le cumpăraţi sau să le comandaţi.

Genţile despre care vorbim astăzi fac parte din prima colecţie a brandului 3RROR, cum îl denumeşte deja creatorul, Dinu Bodiciu, un tânăr artist timişorean „strămutat” în Bucureşti.

Le găsiţi la IDELIER Concept Store, magazinul designerului Silvia Şerban, pe Bulevardul Lascăr Catargiu din Bucureşti şi costă între 250 şi 500 de lei.

Familiarizată deja cu agendele-unicat lucrate manual de Dinu, am văzut genţile pentru prima dată pe blogul artistului. Tot aici, Dinu Bodiciu îi avertizează pe privitori: avem de-a face cu genţi „create de dragul ideii, al imaginii în detrimentul scopului utilitar”!

image

Russian Book e făcută din piele, hârtie şi sfoară roşie



Posesorul unei asemenea piese ar trebui să considere geanta „un embrion” de la care poate porni construcţia întregului – stilul său vestimentar personal.

Sfoară, nasturi şi vinil

„Despre genţi pot să vă  spun că reprezintă o nouă pasiune a mea. Am folosit doar materiale textile, în special tafta, catifea, fâş, unele intervenţii de tricot, stofă, iar câteva exemplare conţin umplutură de melană”, ne-a explicat creatorul. „Îmbietoare la atingere”, genţile lui Bodiciu sunt, deocamdată, mai puţin cunoscute decât agendele lucrate de artist.

image

Genţile lucrate manual costă între 250 şi 500 de lei



Multe au ajuns deja pe rafturile unor magazine sau librării (Idelier Concept Store, Cărtureşti, Owline – librărie online), iar preţul unei agende cu nume variază în funcţie de materialele utilizate şi de timpul de lucru.

„Majoriatea agendelor le realizez pentru că am o idee şi doresc să o materializez. Pentru că îmi plac materialele naturale, în legătoria de cărţi folosesc piele şi multiple tipuri de hârtie (simplă sau imprimată), nasturi, sfoară sau diferite obiecte care la un moment dat au avut o altă utilitate şi care mi se pare că s-ar preta a fi coperţi de agende”, mai spune Bodiciu.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite