Frumuseţe din bisturiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâni cât un grepfrut. Aceasta este schimbarea cea mai dorită de femeile care merg la estetician. Un trup nou, modelat de mâna chirurgului estetician, îţi poate schimba viaţa. Cel puţin aşa cred femeile dispuse să cheltuiască mii de euro pentru un corp perfect.

Mihaela Nicoară este o tânără de 20 de ani care a acceptat provocarea „Adevărul“ de a face câteva consultaţii la cabinetele de chirurgie estetică. Este mulţumită de corpul ei şi nu prea. Ar schimba aproape orice –  nasul, sânii, buzele şi ar vrea să scape de stratul aproape invizibil de “şunculiţă” de pe burtă.

Cu toate astea, nu se jenează să pozeze aproape goală. A fost deja “Fata de la pagina 3” în ziarul “Click”, dar vrea mai mult pentru că îşi doreşte o carieră de fotomodel. Vizitele la două clinici de chirurgie estetică cunoscute în Capitală reprezintă primul pas.

“Ia spune, domnişoară, unde este problema?”, o întreabă în grabă medicul de la o clinică din Dorobanţi. Nu vrea să-i recomande el modificările. “Trebuie să fii tu hotărâtă ce vrei să schimbi. În rest, se poate face orice”, se justifică rapid medicul. Fata îi spune că şi-ar dori o remodelare a nasului, o mărire a buzelor şi un implant mamar. “Nasul se face…o să-l subţiem cu 5-6 milimetri şi o să-l şi scurtăm.

Buzele în câteva minute sunt gata. Trebuie doar să-ţi luăm grăsime din altă zonă. La sâni trebuie să probezi nişte proteze, să vezi cu care te simţi bine”, explică medicul. Cele de 450 de centimetri cubi (0,450 litri de silicon) sunt preferatele doamnelor. Doar au o mărime care le scoate bustul în evidenţă!  Trebuie să n-ai probleme cu coloana, în rest îţi poţi procura un sutien cu o mărime generoasă. 

Doamne de bani gata

Nici la al doilea medic lucrurile nu s-au derulat după un scenariu prea diferit. În sala de aşteptare, o asistentă te asigură că medicul îţi poate face orice. Trebuie doar “să-l convingi”. Zecile de femei care au venit să-şi panseze sânii şi nasul în timp ce noi aşteptam demonstrează asta.

“Am venit la pansat. Mi se pare că un sân e mai ridicat decât celălalt, dar domnul doctor a spus că se aşează în timp”, povesteşte o tânără care stă la rând să fie consultată. O alta abia aşteaptă ca buzele ei să fie mai mari. S-a hotărât în urmă cu câteva zile să le mărească şi iat-o deja gata de intervenţie.

Lumea femeilor care stau la rând la operaţii estetice este selectă. Vin la volanul maşinilor de lux şi pleacă din clinică după două-trei zile, însoţite de şofer sau de o prietenă care conduce un automobil la fel de luxos. Cele mai multe paciente au 20-30 de ani, dar sunt şi doamne mai trecute.

“Domnul doctor a spus că îmi face de toate - îmi ridică sânii, îmi face liposucţie, îmi aranjează nasul”, povesteşte cum a decurs consultaţia o doamnă trecută de 35 de ani. Pe scările clinicii, o altă doamnă îşi aşteaptă soţul să vină să o ia. Se simte bine. Are un singur regret. “Trebuia să-mi fac eu mai demult implanturile astea”, îi spune asistentei.

image

Schimbări psihice

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite