Filmul câinelui erou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filmul câinelui erou
Filmul câinelui erou

Povestea unui câine care şi-a ajutat enorm stăpânul să se descurce după ce a fost grav rănit în Războiul din Golf va fi transpusă pe marile ecrane la Hollywood.

Devotamentul labradorului Endal pentru stăpânul său Allen Parton, un britanic acum în vârstă de 50 de ani, i-a impresionat pe producători.

În plus, cartea scrisă de Parton privind povestea lui Endal s-a dovedit a fi un bestseller la nivel internaţional, relatează „The Daily Telegraph“.

Allen Parton a suferit răni grave la cap în războiul din perioada 1990-1991. A stat pe patul de spital timp de cinci ani, iar când s-a trezit din comă nici măcar nu-şi amintea că este căsătorit.

Treptat, Parton şi-a recâştigat independenţa şi viaţa de familie graţie credinciosului labrador.

Endal l-a ajutat să se adapteze la viaţa în scaunul cu rotile, a învăţat să-i înlesnească stăpânului său diverse activităţi cum ar fi folosirea maşinii de spălat sau a bancomatului.

Astfel, labradorul a ajuns să fie considerat unul dintre cei mai inteligenţi câini din lume şi a primit numeroase premii şi medalii.

Endal a murit în luna martie a acestui an, dar atât Allen Parton cât şi producătorii de la Hollywood sunt convinşi că povestea sa emoţionantă va ajunge la inimile tuturor.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite