Femeile detestă să mănânce în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşirile la restaurant ar trebui să fie o plăcere pentru doamne - acestea au astfel posibilitatea să scape de stresul pregătirii mesei, dar şi de spălatul vaselor. Lucrurile nu sunt tocmai aşa.

Multe dintre femei au ajuns să deteste meniul localurilor pentru că nu reuşesc să „contabilizeze" conţinutul caloric al preparatelor şi ajung, astfel, să mănânce mai mult decât ar face-o în mod normal. Chiar dacă aleg feluri aparent sănătoase, femeile nu sunt întotdeauna sigure câte grame de grăsimi există în dressingul de salată sau dacă peştele a fost „scăldat" în ulei înainte de a fi pus pe grătar.

Vinovăţie în farfurie

Aproape jumătate dintre cele 2.000 de femei chestionate recunosc că se simt vinovate după ce merg la restaurant, iar un sfert dintre ele încearcă să evite ieşirile în oraş, arată un studiu recent făcut de producătorul unei game de pastile de slăbit, publicat de cotidianul „The Daily Mail".

Două treimi dintre doamnele intervievate se tem că, în ciuda eforturilor, sfârşesc prin a comanda feluri bogate în calorii, precum budinci sau prăjituri. Iar o treime dintre ele sunt îngrijorate că vor mânca mult mai mult decât acasă, pentru că porţiile sunt considerabil mai mari, mai arată studiul.

Trei femei din zece sunt nemulţumite de lipsa infomaţiilor nutriţionale din meniurile restaurantelor. Ele spun că felurile mâncate acasă reprezintă o treime din numărul de calorii consumate în oraş: diferenţa este de la 700 la 2.000 de calorii. Prin urmare, jumătate dintre doamne spun că după ce iau masa la restaurant fac eforturi să reducă din calorii pentru tot restul săptămânii.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite