Femeile frumoase, sursă de stres pentru bărbaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gesturile drăgăstoase îi fac pe bărbaţi mai fericiţi în cuplu
Gesturile drăgăstoase îi fac pe bărbaţi mai fericiţi în cuplu

Conform unor studii recente realizate de mai multe universităţi din lume, femeile frumoase se mărită cu bărbaţi urâţi şi reprezintă un adevărat pericol pentru persoanele de gen masculin.

Psihologii şi sociologii de la Universitatea din Valencia, Universitatea „Stony Book“ din New York şi de la revista „Journal of Family Psychology“ au realizat unele studii şi sondaje, în urma cărora au ajuns la concluzia că femeile măritate sunt mai plictisite, iar bărbaţii au nevoie de gesturi drăgăstoase pentru a fi fericiţi.

Specialiştii de la Universitatea „Stony Book“ au concluzionat că o căsnicie fericită durează şapte ani, după care femeile devin mai plictisite. Mai mult, cei de la revista „Journal of Family Psychology“ au precizat că femeile frumoase caută un bărbat pentru stabilitate şi sprijin, indiferent dacă acesta este frumos sau urât. Din această cauză, femeile care acordă o importanţă foarte mare propriului aspect fizic sunt măritate cu bărbaţi urâţi, dar care le asigură un viitor strălucit.

Şi cercetătorii de la Universitatea din Valencia au ajuns la o concluzie stranie în urma unui studiu, ei precizând că femeile frumoase reprezintă un adevărat pericol pentru bărbaţi. Spaniolii au afirmat că dacă un bărbat petrece mai multe minute în compania unei femei, acesta riscă să-i crească până la cote periculoase nivelul cortizolului, care este hormonul stresului.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite