Femeile de 30 de ani, predispuse la infidelitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeile sunt mai predispuse să aibă legături amoroase la vârsta de 30 de ani sau un pic peste, întrucât încearcă să-şi maximizeze şansele de a avea copii. La această concluzie au ajuns

Femeile sunt mai predispuse să aibă legături amoroase la vârsta de 30 de ani sau un pic peste, întrucât încearcă să-şi maximizeze şansele de a avea copii. La această concluzie au ajuns cercetătorii de la Universitatea Bradley din Illinois, relevă “The Daily Telegraph”.

Oamenii de ştiinţă au descoperit că femeile, spre deosebire de mulţi bărbaţi, preferă relaţiile monogame în special pentru că au nevoie de ajutor pentru a-şi creşte copiii.

Însă dacă  ajung să îşi înşele partenerul, cel mai probabil acest lucru se va întâmpla după ce împlinesc 30 de ani, deoarece ceasul lor biologic începe să ticăie. Unele doamne percep acest moment din viaţa lor ca o ultimă şansă de a-şi găsi un bărbat care să fie un tată bun pentru copiii lor.

Doctorul David Schmitt, ce s-a ocupat de acest studiu în care au fost analizate obiceiurile sexuale ale unor femei din 48 de ţări, a explicat că acestea sunt mai înclinate spre o idilă când fertilitatea lor tinde să scadă.

 “Este tocmai punctul în care şansele de a concepe un copil scad, iar şansele de a avea un copil cu o problemă genetică sau cu un defect din naştere cresc”, a afirmat acesta.

Chiar dacă multe femei fac copii la vârste mai înaintate, David Schmitt a spus că atitudinea celor de 30 de ani reflectă strategia lor de a-şi spori şansele să ramână gravide.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite