Fata cu 300 de orgasme pe zi şi-a găsit iubit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Britanica Michelle Thompson, care suferă de o boală atipică a avut norocul de a întâlni în sfârşit un partener pe măsura nevoilor sale sexuale. După ani de căutări ratate, femeia care are 300 de orgasme zilnic şi-a găsit un bărbat care nu se simte epuizat.

Michelle Thompson (de 43 de ani), femeia care suferă de o afecţiune mai puţin obişnuită - sindromul excitaţiei sexuale persistente - are de câteva luni un iubit, potrivit „The Daily Mail". Vecinul său cu 11 ani mai tânăr, Andrew Carr, este cel care o satisface de 10 ori pe zi. Michelle Thompson se declară fericită, după ce mult timp şi-a făcut griji că nu îşi poate găsi un bărbat care să facă faţă nevoilor cauzate de boala sa.


„Andrew mi-a schimbat viaţa. Nu mai caut acum un tratament pentru orgasmele mele multiple", declară Michelle pentru publicaţia britanică. Ea spune că zâmbetul de pe faţa ei nu se datorează doar celor 300 de orgasme zilnice, ci şi bărbatului care i-a schimbat viaţa.


Încercări eşuate


Femeia susţine că i-a fost foarte greu să întâlnească un iubit care să o înţeleagă, în condiţiile în care ea se află permanent într-o stare de excitaţie. Boala sa rară se manifestă prin dorinţă nelimitată de sex şi prin orgasme, pe care le poate avea oricând şi oriunde. Femeia a fost nevoită de altfel să renunţe la slujba pe care o avea într-o fabrică de biscuiţi pe motiv că utilajele de acolo o excitau peste măsură. „Ştiu că mă pot numi norocoasă că am atâtea orgasme, în condiţiile în care există femei care nu au avut niciodată unul, însă acest lucru mi-a distrus viaţa", spune Michelle.


Spre exemplu, primul său iubit a părăsit-o după câteva luni pe motiv că nu poate ţine pasul cu ea în plan sexual. De-a lungul anilor, au existat şi alţi bărbaţi care au renunţat, unul dintre ei spunându-i englezoaicei că el este om, nu robot.


Un alt bărbat cu care s-a întâlnit timp de cinci ani a părăsit-o pentru că era epuizat. Însă, în luna mai, Michelle l-a cunoscut pe Andrew, un bărbat divorţat, care locuieşte în Lancashire, Marea Britanie. „M-am temut că se va sătura de mine, ca toţi ceilalţi, dar când i-am spus a râs şi a zis că întâi mă va epuiza el pe mine", a mai declarat femeia.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite