A lăsat gravide 12 femei „agăţate“ pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un britanic a căpătat porecla „Sperminatorul“ după ce a curtat şi a lăsat însărcinate o duzină de femei pe care le-a abandonat. Cinci îi cresc copiii, cinci au apelat la avort, iar alte două femei aşteaptă să nască în aceeaşi perioadă,  după ce au fost făcute „mame“ în aceeaşi seară.

Dominic Baronet (26 de ani) a ajuns un pericol public nu pentru că a făcut patru ani de puşcărie pentru trafic de droguri, ci pentru că este un utilizator atipic al reţelei de socializare online, Facebook. „Unii oameni îşi creează un cont pe Facebook pentru că tratează reţeaua ca pe o agenţie matrimonială, însă el şi-a făcut cont pentru a avea propria agenţie de escrocare“, îşi varsă năduful Stacy Jones (24 de ani).

Kerry Martin, tot de 24 de ani, susţine că bărbatul ar trebui să fie supus forţat la o vasectomie pentru a elimina pericolul ca „Sperminatorul“ să lase şi alte femei însărcinate. De altfel, Kerry şi Stacy povestesc pentru „News of the World“ că au fost curtate şi transformate în mame în aceeaşi seară.

Două dintr-o lovitură

În seara de 24 iunie, Dominic a sunat-o mai întâi pe Stacy, pe la ora 18:00. După ce au petrecut două ore în intimitate, bărbatul i-a spus lui Stacy că trebuie să vorbească cu mama sa, aşa că a plecat pe la ora 21:00. Numai că în loc să conducă înspre casă, s-a îndreptat înspre locuinţa lui Kerry. „Am făcut dragoste. N-am bănuit că tocmai se culcase cu alta înainte. Sper doar că a apucat să facă un duş între timp“, a povestit Kerry.

După ce a părăsit şi locuinţa lui Kerry la 6 dimineaţa, Dominic i-a trimis lui Stacy un mesaj siropos. Apoi, un altul: „O sută de milioane de spermatozoizi se luptă pentru a ajunge în pântece şi pentru a crea“.

Două dintre victimele "Sperminatorului" povestesc despre cum au fost fraierite: vezi aici video.

image

Baronet se bucură de fiecare dată când află că va fi tată

Cu toate că ambele fete ­luau anticoncepţionale, ele şi-au administrat în paralel şi antibiotice pentru răceală şi astfel, efectele pilulelor s-au diminuat. Când Kerry a aflat că e însărcinată şi i-a spus şi lui Dominic, a realizat că acesta  nu voia o relaţie serioasă. A încercat să o convingă să avorteze. Pentru că nu a reuşit, a abandonat-o. A urmat Stacy să-i dea vestea.

„La început a zâmbit, iar apoi mi-a zis să scap de el“, îşi aminteşte tânăra.

Victime de toate vârstele

Furioase, fetele au intrat pe pagina de Facebook a bărbatului, unde au aflat de existenţa celorlalte femei păcălite în acelaşi mod. Printre cele 12 victime ale lui Baronet s-au aflat şi două surori, precum şi o femeie de 50 de ani, cu care s-ar fi culcat în aceeaşi zi în care le-a lăsat însărcinate pe Stacy şi pe Kerry.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite