Ei pierd un an holbându-se la ele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ei pierd un an holbându-se la ele
Ei pierd un an holbându-se la ele

Bărbaţii petrec în medie 43 de minute pe zi „fixând“ cu privirea 20 de femei diferite. Cu toate acestea, ei trebuie să transpire  pentru a impresiona o femeie, deoarece ele le acordă mult mai puţină atenţie.

Bărbaţii îşi petrec aproape un an din viaţă ­clătindu-şi ochii cu frumuseţea femeilor, arată un studiu realizat de Kodak Lens Vision Centres. Un bărbat obişnuit pierde 43 de minute pe zi holbându-se la 20 femei diferite. Acest timp însumează 259 de ore, adică aproape 11 zile pe an, iar raportat la ani, 11 luni şi 11 zile între vârsta de 18 ani şi cea de 50 de ani.

Practică de supermarket

Cercetătorii afirmă că şi femeile îşi ocupă, în medie, 20 de minute pe zi cu analizarea din cap până în picioare a şase bărbaţi. În cazul femeilor, timpul pe care acestea îl alocă pentru a face ochi dulci persoanelor de sex opus se ridică la şase luni din viaţă.

Mark Ireland, purtător de cuvânt al Kodak Lens Vision Centres, este de părere că un an din viaţa unui bărbat este un interval destul de mare pentru a fi irosit cu privirea fixată pe reprezentantele sexului frumos.

„Cu toate acestea, bărbaţii trebuie să lucreze din greu pentru a impresiona o femeie, deoarece ele se uită doar o jumătate din acest timp la bărbaţi“, mai spune oficialul citat de „The Daily ­Telegraph“. Studiul realizat pe baza răspunsurilor a 3.000 de persoane mai arată faptul că supermarketul este locul cel mai des utilizat de bărbaţi pentru a-şi clăti ochii analizând formele femeilor. Pe locul doi se află puburile, iar pe locul trei cluburile de noapte. În cazul femeilor, locurile preferate sunt puburile şi barurile.

Femeile se ruşinează

Chiar dacă majoritatea bărbaţilor şi femeilor declară că se simt flataţi când cineva îi mănâncă din priviri, domnii apreciază mai mult acest lucru. 19% din aceştia spun că se simt fericiţi atunci când cineva „îi filează“, în comparaţie cu doar 9% din femei.

16% din reprezentantele sexului frumos au spus că se simt intimidate de privirile bărbaţilor, în timp ce 20% se simt ruşinate.

Mai bine de 40% din ele se simt atrase în prima fază de privirea unui bărbat, în timp ce reprezentanţii sexului tare spun că, la început, privirea le zboară pe formele femeii pe care o admiră.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite