Dragostea durează opt secunde. Cât o replică de agăţat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima carte românească scrisă pe Facebook - un ghid practic de  agăţat - va fi  lansată azi, de Dragobete, de site-ul Okazii.ro. Intitulată „Dragostea durează 8 secunde (cât să spui cel mai tare text de agăţat)“, cartea are 1.221 de autori şi cuprinde tot atâtea replici de agăţat.

Okazii.ro, cel mai mare site de comerţ online din România, a reuşit să pună cap la cap, în mai puţin de 10 zile, o carte care arată ca un adevărat manual de tehnici de agăţat.

„Păi ori suntem la agăţat, ori nu mai suntem?", „Dacă ai fi un hamburger, sigur te-ai numi McGorgeous", „Eşti mai ceva ca bombele din Irak!", sunt doar câteva dintre sutele de replici din „cel mai mare Ghid de Agăţeală", ce se va lansa azi.

Cartea nu a fost scrisă însă de reprezentanţii site-ului, ci de peste 1.200 de „prieteni" pe care Okazii.ro îi are pe contul de Facebook.  „Volumul s-a născut pe Facebook. Este un ghid practic, nu un tratat cu teorii. Prietenii Okazii.ro au scris un manual de agăţat pentru bărbaţi şi femei care vor mai întâi dragoste şi mai apoi filosofie", spune Raluca Berceanu, specialist în comportamentul consumatorilor la Okazii.ro.

Împărţită pe şase capitole - „La agăţat în oraş", „Cum se agaţă corect pe net", „Replici de forţă", „Flirtul old-school", „Dragostea vine când nu te aştepţi" şi „Top 10 replici de agăţeală" - , cartea va putea fi descărcată de pe Okazii.ro. Oficialii site-ului susţin că documentul nu va fi comercializat, ci va putea fi accesat de oricine doreşte. „Dacă Beigbeder a scris o carte despre dragostea care durează 3 ani, iată că Okazii şi prietenii demonstrează că începutul ei e o chestiune de maximum 8 secunde, în care totul e să fii memorabil", mai spune Raluca Berceanu.

Premiu, o excursie

Site-ul Okazii.ro a organizat şi un concurs care a premiat cu o excursie la Paris cea mai bună replică, cea a „ Agăţaciului şef ". „Căutam o prietenă, da' nu găseam. Toţi prietenii mi te-au indicat pe tine. Când te-am văzut, privirea ta mi-a dat una de m-a julit. Ştiu că nu eşti din Târgu Ocna, ca perversele, şi număr fiecare minut petrecut cu tine. 60 secunde. 3.600 de milisecunde...", este textul câştigător.

Top 10 replici

Cele mai frecvente „Texte de Agăţat" scrise de prietenii Okazii pe Facebook:

-Crezi în dragoste la prima vedere sau mai trebuie să trec odată?
-Te-a durut când ai căzut din Rai?
-Ai o hartă? M-am pierdut în ochii tăi.
-Tatăl tău e terorist? Pentru că tu eşti o bombă de fată.
-Corpul tău este 90% apă. Iar mie îmi este sete.
-Întotdeauna mă înveseleşte zâmbetul unei fete frumoase. Vrei să îmi zâmbeşti?
-Mă vei săruta sau trebuie să mint în jurnal?
-Ce câine drăguţ! Ce număr de telefon are?
-A ieşit soarele sau doar ai zâmbit?
-Ai obosit? Toată noaptea ai alergat prin mintea mea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite