Dragostea ţine doi ani, şase luni şi 25 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii căsătoriţi pleacă de la ideea că vor trăi împreună fericiţi până la adânci bătrâneţi. Dragostea într-o căsnicie durează doi ani, şase luni şi 25 de zile. La această

Tinerii căsătoriţi pleacă de la ideea că vor trăi împreună fericiţi până la adânci bătrâneţi. Dragostea într-o căsnicie durează doi ani, şase luni şi 25 de zile. La această concluzie au ajuns cercetătorii britanici, relevă “The Daily Mail”.

După a doua aniversare a nunţii, bărbaţii îşi lasă hainele murdare împrăştiate, lasă scaunul de la toaletă ridicat, iar femeile nu se mai machiază şi stau prin casă îmbrăcate în pijamale, iar grija lor principală este să facă ordine în urma soţilor. Mai mult, 83% din cuplurile care ajung la cel de-al treilea an de căsnicie nu mai sărbătoresc ziua în care au decis să-şi petreacă tot restul vieţii împreună.

La studiul realizat de compania OnePoll au participat 5.000 de cupluri, cu un mariaj de peste zece ani. Peste jumătate din cei intervievaţi au declarat că nu se mai simt apreciaţi de partener, iar în viaţa lor a intervenit rutina. De asemenea, 43% au afirmat că nu au luat niciodată micul dejun în pat din momentul în care au păşit spre altar. Pentru 75% telecomanda este o redută care trebuie cucerită şi niciodată cedată. Partenerii îşi amintesc însă cu plăcere momentele fericite din viaţa lor.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite