Domnişoara de onoare, mai grasă decât mireasa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miresele devin atât de agitate în prag de nuntă încât îşi aleg intenţionat domnişoare de onoare mai grase decât ele, astfel încât acestea să nu le complexeze cu siluetele lor, scrie cotidianul britanic „The Daily Telegraph“.

Conform unui studiu recent, una din trei britanice deja logodite a recunoscut că ar alege o prietenă supraponderală pentru a o însoţi la altar. Chiar şi aşa, miresele sunt adesea nemulţumite de cum arată, două din cinci declarând că la petrecerea de nuntă s-au simţit nesigure în preajma unor invitaţi mai slabi decât ele.

Rezultatele unui alt studiu făcut de firma Slim-Fast arată că aproape jumătate dintre mirese au ţinut regim înainte de nuntă, la fel ca o cincime dintre invitatele la un astfel de eveniment.

Nutriţionistul companiei, Fiona Hunter, a declarat pentru „The Daily Mail" că miresele şi-au dorit dintotdeauna să arate bine în ziua nunţii, dar alegerea unor companioni mai „plinuţi" decât ele este o tendinţă nouă.

„Această obsesie pentru o siluetă zveltă şi slabă e o chestiune modernă. E adevărat că, dacă eşti mireasă, toţi ochii sunt aţintiţi spre tine, dar alegerea unor domnişoare de onoare pe criteriul lookului este o extremă care ne întristează. Uitându-ne la aceste statistici, se pare că avem de-a face cu un trend îngrijorător." 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite