Despărţire „fără dureri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inevitabilul s-a produs. Tot ce trebuie să faci este să iei o pauză lungă până când o să mai dai ochii cu „fostul“. Trei săptămâni este termenul minim în care poţi să-ţi aduni

Inevitabilul s-a produs. Tot ce trebuie să faci este să iei o pauză lungă până când o să mai dai ochii cu „fostul“. Trei săptămâni este termenul minim în care poţi să-ţi aduni gândurile şi sentimentele. Ideal ar fi să nu vorbeşti cu el până când nu te măriţi cu altcineva, deşi e aproape imposibil, scrie ”The Independent”.

1. Nu te chinui să afişezi o faţă aprigă. Fii pe cât de isterică şi deprimată poţi până când te plictiseşti de această stare. După, poţi depăşi momentul.

2. Nu juca murdar! Despărţirea trebuie să rămână un lucru personal. Zvonurile despre “performanţele” partenerului în pat sau despre certurile voastre se vor transforma în poveşti la fel de înspăimântătoare venite de la “adversar”.

3. Răzbunarea nu este întotdeauna un gest lăudabil. Nu e o soluţie să ieşi cu cel care a stat chiar lângă tine la o petrecere la care ai ajuns cu „fostul“. Cea mai bună cale e să-ţi găseşti fericirea în cu totul altă parte.

4. Fereşte-te de ricoşeuri! Să te avânţi către prima persoană care îţi iese în cale şi să te asiguri că va raporta imediat „fostului“ că nu poţi să treci peste această despărţire este doar o proastă tentativă de PR.

5.  Schimbă lucrurile. A trece mai departe nu înseamnă numai a ieşi cu altcineva.  Poţi  să-ţi schimbi locul de muncă, casa sau orice altceva. Totul e să te simţi mai bine.

6. Fii optimistă. Ai încredere în soartă şi gândeşte-te că ai fost “susţinută” de aceeaşi soartă când te-ai despărţit de el.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite