Desenul te scapă de datorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un australian a găsit o soluţie originală pentru a scăpa de plata unei datorii mai vechi şi a ajuns celebru în mediul online. David Thorne a trimis la data la care datoria sa expira o

Un australian a găsit o soluţie originală pentru a scăpa de plata unei datorii mai vechi şi a ajuns celebru în mediul online.

David Thorne a trimis la data la care datoria sa expira o scrisoare electronică unei funcţionare pe nume Jane Giles, în care-i mărturisea că nu are banii necesari.

În schimb, omul i-a ataşat un desen cu un păianjen pe care l-a evaluat la 233,95 dolari, sperând că aşa se va achita de datorie. Cu toate că încercarea rău-platnicului a amuzat-o pe funcţionară, aceasta i-a înapoiat păianjenul lui David.

Australianul nu s-a dat însă bătut. Din cauză că păianjenul returnat avea numai şapte picioare, el i-a retrimis desenul femeii, nu înainte de a-i adăuga şi cel de-al optulea picior.

Mai mult, bărbatul a postat conversaţia pe site-ul www.27bslash6.com, şi astfel a făcut înconjurul lumii. Simpaticul şi zâmbitorul păianjen alb-negru a ajuns atât de popular, încât a fost vândut  cu câteva mii de lire pe pe eBay.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite