Dependentă de chirurgia plastică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Heidi Montag
Heidi Montag

Starleta americană Heidi Montag şi-a făcut zece operaţii estetice într-o singură zi. Vedetă de „reality show“ şi aspirantă la statutul de star pop, Heidi Montag a povestit revistei americane „People“ ce operaţii au costat-o peste 30.000 de dolari.

Heidi Montag are 23 de ani, dar a fost deja de două ori pe masa de operaţii pentru a-şi modifica înfăţişarea. Prima dată, în 2007, şi-a făcut rinoplastie şi mărire de sâni. A doua oară, în toamna anului 2008, a suferit zece intervenţii într-o singură zi, de la injecţii cu Botox în frunte până la liposucţie pentru talie şi coapse.

Montag şi-a modificat chiar şi loburile urechilor, pe care le considera prea clăpăuge şi era îngrozită să apară în serialul în care joacă, „The Hills", arătând ca elefantul Dumbo. „În sfârşit am urechi sexy", spune ea, încântată că acum îşi poate purta părul strâns.

Îndrăgostită de sâni

O altă intervenţie a fost pentru a doua mărire a sânilor, pentru că cea pe care o suferise cu doar un an în urmă, de la cupă A la cupă C, nu mai era suficientă. Întrebată de „People" dacă nu se teme că acum toată lumea se va holba la sânii ei, vedeta a răspuns: „Aşa să facă!" Mai mult, starleta care a apărut şi în paginile „Playboy" spune că i-au plăcut întotdeauna sânii şi că noua ei pereche o face să se simtă mai feminină.

Montag a petrecut zece ore în sala de operaţii, iar când s-a trezit şi şi-a văzut soţul, a izbucnit în lacrimi. Spune că o durea totul atât de tare încât îşi dorea să moară. Aşa că a cerut analgezice, dar doza prea mare i-a încetinit respiraţia şi a avut nevoie de mască de oxigen pentru a-şi reveni.

Când a ajuns acasă, l-a pus pe soţ să acopere toate oglinzile pentru a ascunde imaginea trupului tumefiat. „Arătam de parcă aş fi fost lovită de un autobuz", îşi aminteşte ea.

Montag crede că n-a fost niciodată „cea mai frumoasă fată" şi a apelat la operaţiile estetice pentru că voia „să se simtă perfectă". Potrivit fostului terapeut al prinţesei Diana, Susie Orbach citată de „Newsweek", ce-şi doreşte Montag este o „frumuseţe imposibilă".

Lista operaţiilor estetice

1. Injecţii cu Botox în frunte şi între sprâncene
2. Lifting la sprâncene
3. Otoplastie - corectarea urechilor
4. Corectarea operaţiei la nas
5. Injecţii cu grăsime în obraji şi buze
6. Liposucţie în zona gâtului
7. Reducerea bărbiei
8. Refacerea implantului cu silicon
9. Liposucţie la talie şi coapse
10. Bombarea feselor

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite