Declaraţiile virtuale, la modă printre tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două treimi din tineri au spus pentru prima oară „Te iubesc” prin intermediul programelor Instant Messenger, arată un studiu făcut de  Windows Live Messenger. Dintre cei 15.000 de

Două treimi din tineri au spus pentru prima oară „Te iubesc” prin intermediul programelor Instant Messenger, arată un studiu făcut de  Windows Live Messenger.

Dintre cei 15.000 de tineri cu vârste peste 14 ani, utilizatori de internet, care au participat la studiu,  62% preferă să flirteze prin Instant Messenger, deoarece se simt mai puţin intimidaţi decât dacă ar face astfel de confesiuni în mod direct.

Motivele acestora sunt simple: au mai mult timp de gândire şi nu se simt stânjeniţi în cazul în care roşesc. În plus, 36% din românii utilizatori de astfel de programe  spun că folosesc serviciile de mesagerie vocală pentru a purta conversaţii fără perdea, aproape jumătate din ei participă la conversaţii video picante şi tot atâţia au folosit Instant Messenger  pentru a „vorbi murdar“. 

Sondajul mai arată că peste jumătate (51%) din repondenţi au folosit chat-ul pentru a flirta în secret cu mai multe persoane în acelaşi timp.

“Dragostea electronică este un fenomen în plină dezvoltare. Românii se simt evident confortabil pe internet, folosind servicii precum Windows Live Messenger.

Acesta face parte din viaţa noastră de zi cu zi – inclusiv din viaţa noastră sentimentală”, spune Tudor Galos, Windows Business Group Lead, Microsoft România.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite