De mâine, la mare cu „Litoralul pentru toţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la 1 septembrie, 60 de hoteluri de la malul Mării Negre oferă locuri de cazare cu preţuri reduse, însă doar la pachetele cumpărate prin agenţiile de turism din ţară.

Astfel, prin programul „Litoralul pentru toţi" o săptămână de concediu la mare, între 1 septembrie şi 15 octombrie, poate costa între 179 de lei la hotelurile de o stea şi 549 de lei la 5 stele. Mohammad Murat, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turism, a declarat că acest program este destinat celor care nu au reuşit să vină în concediu vara la mare şi a dat asigurări că, „deşi preţurile sunt mai mici, turiştii vor beneficia de aceleaşi servicii ca şi în vârf de sezon": meniu bogat, şezlonguri gratuite, programe de divertisment în cadrul hotelurilor, excursii. Cum însă majoritatea centrelor de agrement îşi închid porţile la 1 septembrie, hotelierii susţin că turiştii care vin toamna pe litoral au alte posibilităţi de recreere, precum excursii în Deltă sau la mănăstiri.

Pachetele pot fi cumpărate prin 158 de agenţii de turism, iar printre cele 60 de hoteluri care au aderat la program se numără Saturn (5 stele), din staţiunea cu acelaşi nume, Amiral, Comandor, Malibu, Oxford, Yaki, Modern (4 stele), din Mamaia, Alutus şi Corsa din Mangalia, Turist, 2D (3 stele), din Neptun, Veronica şi Favorit, din Venus (2 stele) sau Hotel Bazart (o stea), din Vama Veche.

5.000
de locuri sunt disponibile la hotelurile de la malul mării de la 1 septembrie, prin programul „Litoralul pentru toţi".

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite