Daţi afară din reţea după ce s-au îngrăşat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O reţea socială matrimonială pentru „oameni frumoşi“ a exclus 5.000 de membri pe motiv că au pus pe ei kilograme în plus în perioada Crăciunului, scrie „The Daily Telegraph“.

Reprezentanţii BeautifulPeople.com, o reţea interzisă „oamenilor urâţi", susţin că o serie de membri vigilenţi au cerut luarea unor măsuri drastice după ce utilizatorii au postat pe site fotografii din care se vede clar că s-au neglijat în timpul Sărbătorilor de iarnă.

„Am răspuns acestor plângeri prin mutarea utilizatorilor dolofani înapoi în zona de evaluare a site-ului. E ca şi cum ei s-ar fi înscris din nou şi ar fi luat-o de la zero în cadrul reţelei", a declarat Greg Hodge, directorul site-ului.

Aceste aplicaţii au fost din nou analizate de către membrii deja existenţi, care, după reevaluare, au permis din nou accesul doar pentru câteva sute. Restul, vreo 5.000 la număr, au fost respinşi. Majoritatea celor eliminaţi sunt din Statele Unite şi din Canada, iar aproape 900 provin din Marea Britanie.

Regulamentul reţelei sociale din care fac parte peste 550.000 de membri din întrega lume le permite acestora să decidă cine rămâne şi cine nu în acest club select. Voturile sunt acordate fotografiilor şi profilului fiecărui membru.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite