Cupluri mai fericite şi mai longevive în zonele rurale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele care trăiesc la ţară au relaţii mai fericite decât orăşenii, arată un studiu publicat de cotidianul britanic „The Daily Telegraph".

Totuşi, mai mulţi dintre ei şi-au înşelat sau şi-ar înşela partenerul dacă ar putea face asta fără ca el sau ea să afle. Mai mult de unu din cinci locuitori din mediul rural (21%) ar lua în calcul această posibilitate, în comparaţie cu doar 16% din orăşeni, a arătat studiul realizat pe un eşantion de 2.000 de persoane.
 
Aerul curat îi face mai iubăreţi

Aproape un sfert dintre cei de la ţară (23%) şi-au încălcat deja jurămintele de fidelitate, faţă de doar 15% în cazul celor care stau la oraş. Bărbaţii fac mai des acest lucru: 20% au recunoscut că au avut relaţii sexuale cu altcineva. În cazul doamnelor, doar 12% au recunoscut că şi-au înşelat partenerul.

Aproape jumătate dintre cei intervievaţi au spus că aerul curat îi face să se simtă mai iubăreţi, aproape două treimi mărturisind că au făcut sex în natură. În special cuplurile căsătorite sunt cele care au experimentat acest lucru. Cuplurile care trăiesc în mediul rural sunt şi mai fericite, şi mai longevive, arată studiul. 95% din aceste cupluri au declarat că sunt fericite, iar 62% că relaţia lor durează de cinci ani sau chiar mai mult. În ceea ce priveşte întâlnirile, atât cei de la sat, cât şi cei de la oraş îşi găsesc un partener prin intermediul familiei şi al prietenilor, dar şi prin intermediul internetului. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite