Cumpărături pe încredere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarul unui magazin de mărunţişuri din Marea Britanie şi-a luat o zi liberă, fără să închidă însă prăvălia. A decis să-i invite pe clienţi să se servească singuri şi să-i

Proprietarul unui magazin de mărunţişuri din Marea Britanie şi-a luat o zi liberă, fără să închidă însă prăvălia. A decis să-i invite pe clienţi să se servească singuri şi să-i roage să lase banii într-o „cutie a încrederii”, scrie The Telegraph.

Tom Algie, de 47 de ani, a lăsat un bilet potenţialilor clienţi, prin care îi invita să cumpere ce doresc şi să lase apoi banii în cutia aşezată în spatele casei de marcat. Când bărbatul s-a întors pentru a închide magazinul „Practically Everything” din Settle, North Yorkshire, a descoperit peste 190 de euro în cutie. „Settle este un orăşel liniştit, unde nu sunt niciodată probleme. Am avut încredere în clienţi şi nu am fost dezamăgit”, a spus Algie.

Cel mai frumos dar pentru proprietarul magazinului au fost însă mesajele de mulţumire de la cumpărători. Pe unul dintre ele scria: „Mulţumim Tom. Acesta este motivul pentru care ne-am mutat la Settle.

Magazinul ar fi fost curăţat în două minute şi jumătate în Bolton”. Algie a explicat că a fost o decizie de moment. „Am vrut să-mi petrec sărbătoarea (Boxing Day, 26 decembrie) alături de familie, dar m-am gândit că ar fi frumos să las magazinul deschis”.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite