Cum să te asculte familia şi după ce mori?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Britanicii de la Andvinyly s-au gândit să-ţi preseze cenuşa pe un disc de vinil care să conţină muzica ta preferată, astfel încât să fii alături de cei dragi chiar dacă nu mai eşti, informează discovery.com.

Nimănui nu-i place praful pe un disc de vinil, dar a-şi pune cenuşa pe un astfel de disc este cu totul altceva, deoarece e cu siguranţă o modalitate sigură de a asculta muzica preferată chiar dacă ai ttrecut graniţa de ceva vreme. Practic tu eşti muzica, şi cauza pentru care discul se zgârâie şi sunetul nu sună tocmai perfect. Britanicii de la Andvinyly s-au gândit că aceasta ar fi un mod plăcut de a-ţi petrece eternitatea, singura condiţie este convingerea familiei sau a unor prieteni să te "asculte".

Britanicilor le-a venit ideea după ce au constat că vânzările de discuri de vinil scad spectaculos şi după ce au văzut în presă un material despre o persoană care a ales ca cenuşa sa să fie pusă în artificii, pentru ca familia să se bucure de ceva show. Astfel, s-au gândit că moartea, deşi este serioasă, nu trebuie să fie luată chiar atât de tragic. .

Pentru o notă de specacol, în locul muzicii, poţi alege să spui tu câteva cuvinte sau, de ce nu, să cânţi. Şi coperta discului poate fi creată exact după preferinţele tale. Preţul este undeva la 3.000 de lire.

Interesul pentru astfel de "vieţi de după moarte" s-a dezvoltat recent. Mulţi dintre clinţii Andvinyly sunt persoane care au cenuşa celor dragi şi care se gândesc că acestora le-ar fi surâs ideea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite