Crimă în interes de serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O studentă la medicină şi-a ucis două vecine, femei de peste 80 de ani, pentru a putea studia fenomenul morţii, tema sa de doctorat, scrie „The Daily Mail“. Tatiana, fata de 24 de ani al cărei nume întreg nu a fost dezvăluit de autorităţi, şi-a ucis victimele cu un topor şi şi-a mărturisit fapta.

Prima victimă a fost vecina sa Olga Stepuşenko, de 85 de ani. Studenta a povestit că a lovit-o de mai multe ori cu toporul în cap. „Când s-a prăbuşit, m-am aşezat lângă ea şi am aşteptat să moară. Am avut o privelişte incredibilă“, povesteşte femeia.

Patru zile mai târziu, Tatiana a ucis-o pe vecina Olgăi, Zoia Karpova, în vârstă de 87 de ani. Studenta s-a întors la locul crimei în următoarele săptămâni pentru a studia cadavrele şi a-şi lua notiţe despre modul în care corpurile începuseră să se descompună. Ea a inclus observaţiile în prezentarea lucrării sale de doctorat la un
prestigios institut medical.

Studenta din Novosibirsk, Siberia, mai avea puţin până să devină chirurg când a fost arestată. Un oficial din Poliţie a spus că investigatorii şi-au dat seama că au de-a face cu un maniac.

Au găsit în apartamentul studentei un topor care avea pe el sângele victimelor. În prezent, autorităţile încearcă să afle dacă au existat mai mult de două victime. Studenta riscă 20 de ani de închisoare pentru fapta sa.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite