Cremele hidratante pentru ten, recomandate după vârsta de 25 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Indiferent de dietă sau stil de viaţă, chiar şi de zestrea genetică, tenul începe să-şi piardă din prospeţime după vârsta de 25 de ani. Din acest motiv, specialiştii recomandă

Indiferent de dietă sau stil de viaţă, chiar şi de zestrea genetică, tenul începe să-şi piardă din prospeţime după vârsta de 25 de ani. Din acest motiv, specialiştii recomandă folosirea unei creme hidratante, care să prevină apariţia timpurie a ridurilor. Acestea au rolul de a stimula activitatea celulară. La vârsta de 50 de ani, cremele trebuie să aibă efect de lifting.

O cremă foarte eficientă pentru tenurile care trebuie să alunge insistent efectele timpului este cea preparată în casă, pe bază de ceară. Avem nevoie de o linguriţă de ceară care va fi încălzită într-un vas pe principiul bain-marie. Ulterior, adăugăm o lingură de miere, una de ulei de susan, o linguriţă de ulei de muşeţel. Toate aceste ingrediente se amestecă foarte bine.

Când îndepărtăm compoziţia de pe sursa de căldură adăugăm lanolină - 20 g şi amestecăm continuu. Când crema s-a răcit, poate fi păstrată la frigider. Tenul poate fi şters cu o felie de castravete înainte de a folosi crema.

În cazul tenului foarte obosit, în compoziţia cremei adăugăm şi o linguriţă de ulei de migdale, bogat în Vitamina A, şi 10 picături de Vitamina C. Dacă tenul este gras, vom apela la o mască de iaurt cu miere - câte o linguriţă din fiecare. După ce spălăm faţa cu apă călduţă şi apoi rece, folosim crema pregătită de noi.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite