Creme-minune anticelulită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeile care vor să arate bine în sezonul cald recurg din timp la produse menite să le amelioreze problemele legate de fermitatea pielii. Majoritatea femeilor îşi doresc o piele netedă, mai ales când se gândesc că trebuie să se pregătească de plajă.

Dieta dezordonată şi toxinele acumulate în organism duc la formarea celulitei, problemă cu care se confruntă circa 90% din femei.

Dar toate ar vrea să arate impecabil atunci când îşi pun costumul de baie. O soluţie constă în folosirea cremelor anticelulitice. Deşi în general aceste produse nu se eliberează pe bază de reţetă, nu strică să cereţi sfatul unui specialist.

„Este de preferat să fie consultat un medic dermatolog pentru a primi un diagnostic şi un tratament anticelulitic complet. O cremă are rezultate când este însoţită de sport şi de o dietă adecvată”, a explicat Veronica Burlacu, PR Manager A&D Pharma. Potrivit medicilor, o dietă care potenţează efectul produselor anticelulitice trebuie să excludă cafeaua, băuturile acidulate şi dulciurile.

Rezultate în două săptămâni

În general, pentru ca un produs anticelulitic să dea rezultate, trebuie urmată o cură de cel puţin două săptămâni. Pe prospectul aferent fiecărui produs se specifică momentul în care trebuie aplicat.

În majoritatea cazurilor, cremele trebuie utilizate dimineaţa şi seara. Totuşi, nu toate persoanele pot folosi la produsele anticelulitice. Acestea sunt contraindicate, de pildă, în cazul femeilor însărcinate şi al persoanelor care au varice.

Pe piaţă există o gamă vastă de produse pentru combaterea celulitei - loţiuni, lapte de corp, uleiuri, geluri de duş şi creme. În medie, preţurile  sunt cuprinse între 10 şi 170 de lei. Veronica Burlacu spune că în farmacii „Elancyl este produsul anticelulitic numărul 1”.

Preţul unui pachet de două produse este în jur de 150 de lei. De asemenea, un pachet de două creme din gama Linéance costă circa 110 lei. Există şi soluţii mai ieftine. Laptele hidroactiv anticelulitic de la Gerovital Plant costă circa 13 lei. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite