Costumul de baie care se usucă singur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Americanii au inventat costumul de baie care se usucă singur. Materialul costumului Sun Dry Swim elimină apa la fel de repede ca pielea umană.

Producătorii spun că în doar câteva secunde de la ieşirea din mare sau din piscină, costumul este perfect uscat, pentru că tehnologia folosită permite apei să treacă prin material, în loc să fie absorbită în ţesătură. 

Costumul a fost realizat de Solestrom International, o companie care a inventat şi costumele de baie cu protecţie împotriva ultravioletelor. Materialul are ochiuri în jurul fiecărei fibre, de aceea nu reţine apa, dar arată şi lasă pe piele senzaţia unui costum de baie de cea mai bună calitate.

Potrivit unui reprezentat al Sun Dry, nanotehnologia folosită la fabricarea materialului are la bază apa şi este ecologică.

„Echipamentele sportive realizate dintr-un material care respinge apa par o idee neobişnuită, dar nu e chiar aşa. De ce aţi vrea un costum de baie care absoarbe apa şi rămâne ud mult timp?”.

Costumele sunt ideale mai ales pentru copiii care intră şi ies mereu din apă într-o zi petrecută pe plajă sau la piscină.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite