Costumul de baie transparent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costumul de baie transparent
Costumul de baie transparent

Designerii britanici au inventat un costum de baie ­care nu lasă urme albe pe piele, pentru că razele soarelui pătrund prin material.

Costumele „Tan Through“, pentru femei şi bărbaţi, lansate la începutul lunii, sunt transparente doar când sunt ţinute în lumină. Miile de orificii microscopice din material permit pătrunderea a 80% din lumina solară până la piele.

Totuşi, costumele nu sunt transparente atunci când sunt purtate, pentru că materialul are imprimeuri ce imită pielea de leopard sau modele abstracte ce păcălesc ochiul şi nu-i permit să vadă decât o bucată de material ca oricare alta.

Un astfel de costum de baie întreg, cumpărat direct de pe site-ul companiei producătoare Kiniki, costă 34,40 de lire sterline (aproximativ 39 de euro).

Medicii avertizează însă că aceste costume de baie ar putea contribui la creşterea numărului alarmant al cazurilor de cancer de piele. Specialiştii spun că este foarte dificil să aplici cremă protectoare sub costumul de baie şi recomandă folosirea unor materiale care protejează împotriva razelor solare.

Cei care nu vor urme pe piele de la costum pot folosi mai degrabă spray-urile speciale pentru bronzat. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite