Costumele de baie întregi rămân la modă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Croiala avantajoasă şi culorile puternice sunt secretele articolelor de îmbrăcăminte pentru plajă. În această vară sunt la modă costumele de baie care urmează linii clasice, în culori solare, acvatice sau de pământ.

Vremea de plajă a început să-şi intre în drepturi, iar pentru doamne, o zi relaxantă pe malul mării presupune câteva pregătiri. Acestea trebuie să-şi aleagă costumul de baie, crema sau uleiul de plajă, papucii, o geantă încăpătoare şi o rochie de vară. Costumul de baie este însă cel mai important, mai ales că fiecare femeie îşi doreşte să fie la modă chiar şi pe plajă.

Anul acesta, spun designerii, tiparele pentru costumele de baie urmează liniile generale (costume de baie întregi, respectiv din două piese), dar cu o abordare diferită.

„Cele întregi se prind în jurul gâtului sau nu au bretele. Au croieli speciale pentru controlul formelor, cu sisteme speciale «slim-fit»“, spune Alexandra Dumitrescu, Director de Marketing Rafar. „Costumele din două piese sunt formate fie din slip şi sutien, fie din slip şi top“, adaugă aceasta. 

Designerii Debenhams propun vara aceasta costume de baie în culori solare (roşu şi portocaliu), acvatice (albastru, turcoaz şi violet) sau de pământ (maro, gri şi negru). Potrivit lor, costumele de baie pentru controlul formelor sunt disponibile până la cupa G.

Lejer şi sofisticat

La C&A puteţi găsi costume în culorile maro şi alb, în combinaţie cu portocaliu şi verde-smarlad. Costume de baie cu un design interesant puteţi găsi şi la magazinul virtual shopmania.ro. Puteţi opta pentru unul în două piese, care sunt legate însă între ele prin bretele subţiri, prinse într-un inel oval auriu.

Dacă vreţi să vă petreceţi o seară pe plajă, creatorii de modă vă sfătuiesc să alegeţi caftane din materiale vaporoase şi uşoare, cu imprimeuri care să se combine perfect cu celelalte accesorii pe care le purtaţi.

Preţurile costumelor de baie variază, în medie, de la circa 100 de lei la 200 de lei, iar pentru un caftan care să se asorteze perfect cu piesele cumpărate trebuie să scoateţi din buzunare în jur de 200 de lei. Dacă nu vreţi să cheltuiţi prea mult, puteţi opta pentru bluze transparente lungi. Preţurile acestora încep de la 20 de lei.

Soluţii pentru toate siluetele

image


Costumul de baie în două piese, cu imprimeu floral, este ideal pentru femeile zvelte. Preţ: sutien 69 de lei, slip 29 de lei

Doamnele care au câteva kilograme în plus şi vor să ascundă „burtica“ pot opta pentru un costum de baie întreg. Preţ: 159 de lei

image



Designerii spun la unison că un costum de baie negru, dintr-o singură piesă, cu un imprimeu elegant, nu se demodează niciodată. Preţ: 99 de lei

image


Caftanele transparente, cu mâneci largi şi imprimeuri care vin să scoată în evidenţă costumul de baie, ar trebui să nu lipsească din garderobă. Preţ: 199 de lei

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite