Corsajul care te face să ai un corp perfect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sutienele push-up şi pantalonaşii care ascund formele proeminente devin istorie odată cu apariţia unei noi piese de lenjerie, care oferă soluţia pentru amândouă.

Compania Ultimo promite un corp perfect, în formă de clepsidră, prin intermediul acestui produs, care ridică bustul cu două măsuri şi reduce mărimea taliei şi a burţii, scrie cotidianul britanic „The Daily Mail".

Disponibil în două variante

Noua piesă de lenjerie, Instant Body Fixer („produsul care îţi aranjează instant corpul" - în trad.), un fel de corsaj, este realizată dintr-un material special, dar secret, care aplatizează burta, în timp ce sutienul sprijină pieptul şi îl ridică.

„Dacă vă luptaţi cu kilogramele în plus după perioada Sărbătorilor, dar vreţi să arătaţi în continuare foarte bine, aceasta este investiţia perfectă. Un corp perfect este unul bine proporţionat, iar piesa noastră vă oferă exact asta, în mod instant. Faţă de alte astfel de produse de pe piaţă, acesta vă modelează corpul în forma sa optimă, de clepsidră", spune Michelle Mone, fondatoarea companiei Ultimo.

Reprezentanţii companiei s-au gândit şi la doamnele care îşi doresc un corp perfect, dar vor să poarte şi rochii subţiri, aşa că au creat două variante: în formă de „V" şi cu spatele gol. De asemenea, şi decolteul este în două variante, întrucât punguliţele de silicon sunt detaşabile. Produsul costă aproximativ 50 de euro. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite