Consumul de apă zilnic în cazul dietei de slăbire: opt pahare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atunci când urmaţi o dietă de slăbire, cantitatea de apă pe care o consumaţi este foarte importantă, susţin specialiştii în nutriţie ai Universităţii Harvard, în urma unui studiu,

Atunci când urmaţi o dietă de slăbire, cantitatea de apă pe care o consumaţi este foarte importantă, susţin specialiştii în nutriţie ai Universităţii Harvard, în urma unui studiu, publicat şi de revista "American Journal of Clinical Nutrition". Studiul arată că, pentru reuşita regimului, trebuie să consumaţi, în medie, opt pahare de apă pe zi. În dietele de slăbire, pierderea iniţială în greutate este de fapt o pierdere a apei din organism. Pentru evitarea deshidratării, această apă care se pierde trebuie înlocuită, altfel corpul nu mai funcţionează eficient. Pe de altă parte, avem nevoie de apă şi pentru a arde caloriile.

Ritmul în care le ardem este un proces chimic care, de asemenea, cere apă în cantitate suficientă. Un alt beneficiu al apei este legat de eliminarea toxinelor din organism. Cu cât există mai multe toxine în corp, cu atât veţi pierde mai puţin în greutate. Nu în ultimul rând, prevenirea constipaţiei se poate face prin consumarea unei cantităţi suficiente de apă. Dacă nu se consumă destulă apă, apare constipaţia.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite