„Click! Poftă bună!“ găteşte la sfârşit de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aşa cum v-au obişnuit, odată cu sosirea zilelor călduroase, fetele din redacţia „Click! Poftă bună!" ies în târguri şi gătesc pentru voi.

Pe 21 şi 22 mai vă aşteaptă la Târgul dedicat Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, organizat în curtea Academiei de Ştiinţe Agricole din Bucureşti. Vor avea invitate speciale din showbiz, pe Laurette, un manechin cunoscut, şi pe Gianina Corondan, nonconformista vedetă de televiziune. Sâmbătă, la ora 11.00, va avea loc un concurs de preparat cele mai delicioase bruschete, iar de la 11.30, Mariana Robescu, „bucătarul-şef" al redacţiei, ajutată de Laurette, va pregăti tort diplomat cu ciocolată şi mămăligă în straturi cu brânză şi cârnaţi.

Duminică, tot la ora 11.00, vă aşteaptă un concurs de inventivitate, unde puteţi prepara o prăjitură aşa cum ştiţi voi cel mai bine. Bineînţeles, doar cu ingredientele puse la dispoziţie. Atenţie! Înscrierile se fac până la ora 10.30 şi doar primii cinci înscrişi vor participa la concurs. După aceea, Mariana şi Gianina Corondan vă vor încânta cu prepararea unei rulade de mere cu mentă şi scorţişoară şi a unei salate delicioase de conopidă.

Ocupanţii primelor trei locuri vor primi câte un mixer Moulinex performant, iar ceilalţi, alte premii-surpriză. La târg vă aşteaptă foarte mulţi producători din toată ţara, cu bunătăţile lor tradiţionale, cum ar fi diverse preparate din carne, pâine la ţest, brânzeturi ca la Bran şi bulz ciobănesc. La atelierul gastronomic, se prepară o prăjitură cu brânză dulce şi stafide, ca în Maramureş, care va fi împărţită spre degustare. Vă aşteptăm pe toţi cu drag!

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite