Celulita, tratată prin radiofrecvenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un aparat unic în ţara noastră, bazat pe radiofrecvenţă, s-a dovedit a fi extrem de eficient în tratarea unei game largi de afecţiuni ale pielii, cum ar fi celulita, pielea lăsată de pe

Un aparat unic în ţara noastră, bazat pe radiofrecvenţă, s-a dovedit a fi extrem de eficient în tratarea unei game largi de afecţiuni ale pielii, cum ar fi celulita, pielea lăsată de pe faţă şi corp, cicatricile postacneice sau reziduurile postliposucţie.

Acest mecanism funcţionează pe principiul de "tightning" (strângerea pielii), deoarece are un efect de creştere a contracţiei cutanate, cu ajutorul său grăsimea remodelându-se. "Aparatul Alma Accent operează cu două sisteme de lucru: unipolar şi bipolar.

Intervenţia este noninvazivă, nedureroasă şi nu necesită anestezie sau perioadă recuperatorie, rezultatele fiind vizibile încă după primele două şedinţe", a explicat medicul dermatolog Mihaela Leventer. Sistemul unipolar pătrunde la 20 mm adâncime sub piele şi are ca rezultat contracţia fibrelor de colagen şi stimularea formării de fibre noi.

Capul de lucru bipolar pătrunde superficial sub piele, la numai 2-6 mm, pentru a reduce ridarea subcutanată. Un tratament minim cu acest aparat constă în şase sedinţe, câte una la 10 zile.

Pentru menţinerea rezultatului, tratamentul se poate repeta o dată pe an. "Spre deosebire de lipoaspiraţie, tratamentul cu acest aparat nu implică efecte secundare precum persistenţa vânătăilor, aspectul de piele vălurită sau pierderea sensi bilităţii cutanate", a continuat dermatologul.

Costul unei şedinţe de 20 de minute pentru îndreptarea tenului costă în jur de 250 de euro, în timp ce o şedinţă pentru talie costă 300 de euro, în contextul în care este nevoie de minim trei şedinţe pentru a se obţine efectul dorit.

În completare, medicii recomandă un stil de viaţă sănătos cu o alimentaţie corectă şi întreţinerea corpului prin exerciţii şi masaje. Intervenţia nu este indicată diabeticilor, gravidelor şi persoanelor cu infecţii cutanate.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite