Ceasul-telefon, demn de Bond

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania LG şi-a lansat cea mai nouă invenţie în materie de tehnologie la salonul de electronică din Las Vegas: cel mai mic ceas-telefon din lume. „Este într-adevăr ceva la care vă

Compania LG şi-a lansat cea mai nouă invenţie în materie de tehnologie la salonul de electronică din Las Vegas: cel mai mic ceas-telefon din lume.

„Este într-adevăr ceva la care vă aşteptaţi să fie purtat de James Bond într-un film din seria 007”, a spus responsabilul cu tehnologia al LG Electronics, Woo Paik. „Este cel mai mic ceas-telefon din lume.”

Gadgetul are un ecran de 3,63 centimetri şi o grosime de 1,4 centimetri, însă oferă majoritatea funcţiilor unui telefon de ultimă generaţie, permite conectarea la reţele de mare viteză 3G, iar utilizatorul poate să citească şi să trimită e-mailuri, să asculte muzică şi chiar să vadă ce oră este.

Telefonul are şi o interfaţă Flash, MP3 player sau voice calling. Aceste ceasuri-telefon vor fi comercializate în Europa la sfârşitul anului.

Invenţia este doar unul dintre gadgeturile cu care LG Electronics Inc s-a prezentat la salonul din Las Vegas.

Compania a adus şi mai multe televizoare high-definition şi a anunţat că a încheiat acorduri cu site-ul de videosharing de la Google Inc, Youtube, dar şi cu Yahoo Inc, pentru filme, videoclipuri şi fotografii adaptate pentru aceste televizoare. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite