Cea mai proastă evadare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat care a încercat să intre într-o închisoare pentru a elibera un deţinut se poate lăuda cu cea mai proastă operaţiune de gen din istorie.

Temerarul s-a deghizat în personajul de desene animate Snoopy şi, alături de un complice, a încercat să-l scoată din penitenciarul Isle of Wight din Marea Britanie pe un membru al familiei sale, relatează „The Daily Telegraph". „Câinele Snoopy" avea asupra lui un pistol şi a încercat să spargă o uşă a penitenciarului.

Atât el, cât şi complicele lui au început să arunce cu bucăţi de beton în maşinile ofiţerilor care păzeau obiectivul. „Nu ţi se întâmplă prea des să vezi un uriaş personaj de desene animate purtându-se agresiv după ce încearcă să pătrundă într-un penitenciar. A fost luat în serios mai mult pentru că avea la el o armă", au declarat pentru presa britanică surse din penitenciar.

Când cei doi au fost prinşi, forţele de ordine au descoperit că „Snoopy" avea asupra sa un pistol cu apă.

Tot atunci a ieşit la iveală şi faptul că cei doi indivizi, unul în vârstă de 43 de ani, iar celălalt de 21 de ani, greşiseră închisoarea. Deţinutul pe care cei doi plănuiseră să-l ajute să iasă din închisoare se afla, de fapt, la un alt penitenciar: Cramp Hill.

„Întâmplarea asta trebuie să figureze ca una dintre cele mai proaste evadări din istorie", au adăugat sursele citate de presa britanică.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite